17th Aug2011

Какво е чувството да си в Holywood, ама не съвсем

by admin_sedlarski

Wordpress Image Gallery

 

Making на музикален видео клип към песента на Кристо и Галена – Създай игра.

 

Все им завиждаме на американците… било то за високите небостъргачи, за идеално окосените морави или за големите филмови продукции. Не знам дали ще успеем да ги стигнем в някои от тези отношения, но съвсем скоро Димитър Стойчев от 360.bg ми предостави възможността да се почувствам горд от нещо наше.

 

Той ме заведе в киноцентър „Бояна”, за да снимаме материали за making към клипа на Кристо и Галена – Създай игра. Истината е, че бях много приятно изненадан от киноцентъра. Със сигурност нямаше да повярвам, че имаме толкова добре направени декори, ако бях чул за тях преди да ги видя с очите си. Беше ми много трудно да се убедя, че сградите са изкуствени, докато не ги почуках с пръст. Без проблем можеш да се заблудиш, че не си в България, а в Рим, Мексико или New York. Личи си, че там са работили много хора с опит и знания. Естествено, имало е и студенти от художествената академия, които са цъкали като луди с четчици, тухла по тухла, капител по капител, до постигане на реалистичния ефект.

 

Работата по самият клип беше поверена на професионалисти, които определено се забавляваха, докато си вършеха работата и бих казал, че резултатите бяха много добри. В лицето на режисьора Люси и неговият екип, видях хора, заредени с много положителна енергия, готови да правят от нищо – нещо. Брейкърите дадоха всичко от себе си, а главните изпълнители Кристо и Галена бяха истински професионалисти.

 

Беше мнооого дълъг ден. От ранна сутрин, до късна вечер, но пък всичко беше така истинско, че се пренесох в друго измерение. Трудно ще предам атмосферата от снимачния процес с думи, но съм сигурен, че снимките, които направих ще помогнат. Бас ловя, че вече имате любима снимка… Коя е тя? Защо?

 

Може да разгледате снимките във facebook или чрез галерията долу:

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>